Anna Kozak

Paralegal

Anna Kozak heeft Europese Studies afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen is Anna enige tijd werkzaam geweest binnen de incasso- en deurwaardersbranche. In 2020 is Anna begonnen bij een kleinschalig letselschadebureau waar zij met veel voldoening slachtoffers met zwaar letsel bijstond. Nadat Anna haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit heeft afgerond is zij in 2021 begonnen met de Master Privaatrecht en bevindt zich nu in de afrondende fase van deze opleiding. 

Omdat Anna pas op haar 20ste naar Nederland verhuisde spreekt zij behalve Nederlands vloeiend Pools. Zij staat sinds 2019 geregistreerd als tolk Pools in het register beëdigde tolken en vertalers. Zij werkt vanaf september 2023 bij Beelaard Breetveld Advocaten en biedt ondersteuning voornamelijk in de letselschade- en arbeidsrechtdossiers. Anna is het vaste aanspreekpunt voor Poolse cliënten.

Leg uw zaak aan ons voor.

Rechtsgebieden

Blogartikelen door Anna Kozak

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.