mr. Bente Veenstra

Advocaat

Bente Veenstra is in 2019 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Tijdens haar studie heeft zij als stagiaire en juridisch medewerker praktijkervaring opgedaan in de advocatuur, zowel binnen het strafrecht als het civiele recht. Daarna heeft zij tijdelijk gewerkt bij het Openbaar Ministerie. Na haar afstuderen heeft Bente haar loopbaan voortgezet als senior gerechtsjurist bij de strafsector van de rechtbank Den Haag. Daar hield zij zich bezig met de behandeling van diverse strafzaken (politierechter, meervoudige kamer en bijzondere raadkamer) en schreef zij veel vonnissen.

Haar ervaringen binnen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie komen goed van pas in haar werk als advocaat. Bente is uitstekend in staat om de juridisch relevante punten uit een dossier te halen.

Per 1 augustus 2023 is Bente bij Beelaard Breetveld Advocaten in dienst getreden als advocaat, werkzaam in de algemene praktijk en met name het strafrecht.

Leg uw zaak aan ons voor.

Rechtsgebieden door

Bente Veenstra

Blogartikelen door Bente Veenstra

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.