Uw partner in bouwrecht: rechtvaardigheid voor elk project

Of u nu een projectontwikkelaar, aannemer, architect, ingenieur, eigenaar of leverancier bent, ons toegewijde team van ervaren bouwrecht advocaten staat klaar om u te begeleiden door de uitdagende juridische aspecten van de bouwindustrie.

 Ervaren bouwrechtadvocaten
 Snel en effectief
 Hoog rendement

In welke situatie bevindt u zich?

5

Ik heb een geschil met mijn aannemer

Vastgelopen in een conflict met uw aannemer? Wij begrijpen hoe overweldigend en frustrerend dit kan zijn. Bij Beelaard Breetveld Advocaten zijn we gespecialiseerd in het aanpakken van geschillen tussen eigenaren en aannemers. Of het nu gaat om vertragingen, budgetoverschrijdingen, kwaliteitsproblemen of contractuele misverstanden, wij staan voor u klaar.

5

Ik heb problemen met de gemeente omtrent een vergunning

Vastgelopen in bureaucratische rompslomp bij het verkrijgen van een vergunning van de gemeente? Ons gespecialiseerde team van bouwrecht advocaten combineert juridische expertise met praktisch inzicht in lokale regelgeving. Of het nu gaat om planning, bestemmingsplannen, milieuvoorschriften of andere kwesties, wij staan voor u klaar!

5

Ik heb als aannemer een geschil met mijn klant

In een geschil beland als aannemer met een ontevreden klant? Ons ervaren team van bouwrecht advocaten begrijpt zowel de juridische als de operationele aspecten van de bouwindustrie. Of het nu gaat om onenigheden over contracten, kwaliteit van werk, betalingen of andere zaken, wij zetten ons in om een oplossing te vinden voor uw geschil.

5

Ik ben het niet eens met het bestemmingsplan

Ons gespecialiseerde team van bouwrecht advocaten combineert uitgebreide kennis van ruimtelijke ordening en juridische expertise om uw zaak grondig te analyseren. Of het nu gaat om herbestemming, bouwbeperkingen of andere kwesties, wij staan klaar om uw standpunt en uw rechten te verdedigen.

Het eerste gesprek is altijd 100% kosteloos & vrijblijvend

Situaties waarin wij u kunnen helpen

^

Aannemingsovereenkomsten

^

Aansprakelijkheden (ontwerp- en uitvoeringsfouten)

^

(Verborgen) gebreken

^

Oplevergeschillen

^

Bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen

^

Meer-/minderwerk

^

Retentierecht

Hoe wij u als particulier kunnen helpen

bouwrecht particulieren

Bij Beelaard Breetvelt Advocaten begrijpen we dat particulieren vaak te maken krijgen met complexe uitdagingen binnen de bouwindustrie. Of u nu uw droomhuis bouwt, een renovatieproject start of geconfronteerd wordt met juridische obstakels tijdens de bouw, ons toegewijde team staat aan uw zijde om u te begeleiden en te beschermen waar nodig.

Misschien heeft u te maken met contractuele geschillen met aannemers, waarbij de kwaliteit van het werk niet aan uw verwachtingen voldoet. Of wellicht bent u geconfronteerd met vertragingen in de bouw, waardoor u in een lastige positie komt. Ook kunnen we u helpen als u het niet eens bent met een afgegeven vergunning van de gemeente, of als u bezwaren heeft tegen het bestemmingsplan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk consult. Samen zorgen we ervoor dat uw bouwproject succesvol en zonder onnodige juridische hindernissen verloopt. Met Beelaard Breetveld Advocaten aan uw zijde, staat u er niet alleen voor.

Hoe wij u als ondernemer kunnen helpen

Ondernemer in de bouw bouwrecht

Als ondernemer in de bouw kunt u te maken krijgen met een breed scala aan juridische uitdagingen. Of u nu een groot bouwproject beheert, onderaannemers aanstuurt of contractuele geschillen wilt vermijden, ons gespecialiseerde team staat klaar om uw belangen te beschermen.

Wij bieden uitgebreide dienstverlening voor uw bouwbedrijf. Van het opstellen en beoordelen van contracten tot het oplossen van geschillen met klanten, leveranciers of onderaannemers. Onze bouwrecht advocaten hebben uitgebreide kennis van zowel de juridische als de operationele aspecten van de bouwindustrie.

 

Mogelijk staat u voor uitdagingen zoals onbetaalde facturen van klanten, conflicten over de kwaliteit van het werk of complexe nalevingskwesties. Met onze expertise kunt u met vertrouwen zakendoen.

Beelaard Breetveld Advocaten richt zich niet alleen op advisering maar procedeert ook voor haar cliënten indien dat nodig is. Niet alleen bij de rechtbank maar ook bij de Raad van Arbitrage voor de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk consult. Samen ontwikkelen we strategieën en oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bouwbedrijf. 

Leg uw zaak aan ons voor.

Onze bouwrecht specialisten

"Iemand die weet waar hij over praat"

“Duidelijke en begrijpbare communicatie. Altijd bereid om te luisteren en vragen te stellen. Kundig en met een duidelijke statement en taal. Ook de andere collegas waren altijd behulpzaam.”

Michel, Den Haag

Heeft u juridisch advies nodig of heeft u direct een advocaat nodig? 

Bouwrecht blog

Verkrijgende en bevrijdende verjaring van een stuk grond

Inleiding Een stuk grond kan door ‘bevrijdende verjaring’ na een periode van twintig jaar van eigenaar wisselen. Voor deze vorm van verjaring geldt de er sprake moet zijn van het in bezit nemen van het stuk grond. Er hoeft daarbij geen sprake te zijn van goede...

Koop van een huis: geschikt voor normaal gebruik?

Inleiding Wie een huis koopt zal zich vooral bezig houden met de aanstaande verhuizing en het in gedachten alvast inrichten van het huis. Het minder leuke papierwerk is echter van doorslaggevend belang bij de beoordeling of het huis voldoet aan de gerechtvaardigde...

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Contact

070 – 356 26 28

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag. Routelink (Maps)

Bereikbaarheid
Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). In de omgeving kunt u gratis parkeren.

24/7 bereikbaar voor spoed-/noodgevallen