Erfrecht

Of het nu gaat om het verdelen van de erfenis onder de erfgenamen of het oplossen van eventuele geschillen die daaruit voortkomen, onze erfrechtpraktijk staat klaar om u te ondersteunen en te adviseren met deskundigheid en empathie.

 Ervaren erfrechtadvocaat
 Snel en effectief
 Hoog rendement

In welke situatie bevindt u zich?

5

Er zijn problemen met de verdeling van een erfenis

Wij bieden juridische bijstand bij de afwikkeling van nalatenschappen, waarbij we streven naar een eerlijke en rechtvaardige verdeling conform de wensen van de overledene en de geldende wetgeving.

5

Ik heb recht op een legitieme portie van de erfenis, maar ik krijg deze niet

Wij staan erfgenamen bij die aanspraak maken op hun legitieme portie, een wettelijk beschermd minimale deel van de erfenis waarop bepaalde erfgenamen recht hebben, ongeacht de inhoud van het testament.

5

De executeur van de erfenis werkt niet naar behoren

Wij procederen over de benoeming van executeurs, die verantwoordelijk zijn voor het beheren en verdelen van de nalatenschap, en staan cliënten bij in procedures voor het ontslag van executeurs die hun taken niet naar behoren vervullen.

Het eerste gesprek is altijd 100% kosteloos & vrijblijvend

Waarmee wij u kunnen helpen

^

Afhandeling van nalatenschappen

^

Aanvaarden of verwerpen erfenis

^

Geschillen erfrecht

^

Wettelijke erfgenamen en verdeling

^

Legitieme portie

^

Procederen over de benoeming & het ontslag van executeurs

Hoe wij u als erfgenaam kunnen helpen

bouwrecht particulieren

Bij Beelaard Breetveld Advocaten begrijpen we dat het afhandelen van een nalatenschap vaak een emotioneel en complex proces is. Het erfrecht omvat alle regels en procedures die de verdeling van de nalatenschap van een overledene regelen.

Bij Beelaard Breetveld Advocaten begrijpen we dat elk erfrechtelijk vraagstuk uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerd advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. Onze aanpak is gericht op het vinden van de meest effectieve en efficiënte oplossingen, of het nu gaat om het voeren van onderhandelingen buiten de rechtszaal of het vertegenwoordigen van uw belangen in de rechtszaal.

Let op:

Hoewel wij uitgebreide ondersteuning en advisering bieden bij erfrechtelijke kwesties, treden wij niet op als executeur en zijn wij niet betrokken bij de fysieke afwikkeling van boedels. Onze rol is strikt adviserend en representatief, gericht op het behartigen van uw juridische belangen.

Neem contact op

Bent u betrokken bij een erfrechtkwestie en heeft u professionele ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Beelaard Breetveld Advocaten. Ons team van ervaren advocaten staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en effectieve vertegenwoordiging, zodat u de best mogelijke uitkomst kunt bereiken m.b.t de verdeling van de erfenis.

Bij Beelaard Breetveld Advocaten bent u verzekerd van een betrouwbare partner die met u meedenkt en opkomt voor uw rechten.

Leg uw zaak aan ons voor.

Onze erfrecht specialist

"Iemand die weet waar hij over praat"

“Duidelijke en begrijpbare communicatie. Altijd bereid om te luisteren en vragen te stellen. Kundig en met een duidelijke statement en taal. Ook de andere collegas waren altijd behulpzaam.”

Michel, Den Haag

Heeft u juridisch advies nodig of heeft u direct een advocaat nodig? 

Erfrecht blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Contact

070 – 356 26 28

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag. Routelink (Maps)

Bereikbaarheid
Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). In de omgeving kunt u gratis parkeren.

24/7 bereikbaar voor spoed-/noodgevallen