Heeft u een huurgeschil?

Ons team van ervaren huurrechtadvocaten helpt zowel huurders als verhuurders bij het voorkomen en oplossen van huurgeschillen. Onze garanties: 

 Ervaren huurrechtadvocaten
 Snel en effectief
 Hoog rendement

In welke situatie bevindt u zich?

5

Mijn huurder heeft een betalingsachterstand

Het komt vaak voor dat een huurder zich niet houdt aan de belangrijkste verplichting, het voldoen van de huur. Wij verhalen snel en effectief de achterstallige huur voor u.

5

Mijn huurder veroorzaakt overlast

Een overlastgevende huurder is erg vervelend en kan leiden tot grote schade aan uw vastgoed. Wij zorgen voor gepaste juridische actie en gaan indien nodig over tot het starten van een ontruimingsprocedure.

5

Ik heb een probleem met mijn verhuurder

Houdt uw verhuurder of woningbouwcorporatie zich niet aan de afspraak? Of is er sprake van achterstallig onderhoud? Onze advocaten komen op voor uw rechten.

5

Ik wil een (bedrijfs)pand gaan verhuren

Voordat u een pand gaat verhuren is het belangrijk om juridisch alles goed op orde te hebben inclusief een correcte huurovereenkomst. Wij stellen graag voor u een maatwerk huurovereenkomst op.

5

Ik heb een VvE geschil (vastgoedrecht)

Vaak treden er binnen VvE’s geschillen op over bijvoorbeeld onderhoud of de verdeling van servicekosten. Wij treden op voor VvE beheerders en voor individuele eigenaren.

Het eerste gesprek is altijd 100% kosteloos & vrijblijvend

Situaties waarin wij u kunnen helpen

^

Achterstallig onderhoud

^

Huurincasso

^

Bedrijfspanden & woningen

^

Huurachterstand

^

Huurovereenkomst

^

Overlast door huurder

^

Medehuurschap

^

VvE's (vastgoedrecht)

^

Ontbinding huurovereenkomst

^

Problemen met verhuurder

^

Ontruimingsprocedure

^

Huurprijswijziging

Hoe wij u als huurder kunnen helpen

Advocaat huurrecht huurder

Als ervaren huurrechtadvocaten weten wij als geen ander hoe belangrijk een stabiele en veilige woon- of werkomgeving voor u is. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw rechten als huurder volledig worden gerespecteerd. Of het nu gaat om geschillen over huurverhogingen, achterstallig onderhoud, renovaties, overlast of opzeggingen, wij staan aan uw zijde om uw belangen te behartigen.

Bij Beelaard Breetveld geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Wij luisteren aandachtig naar uw specifieke situatie en stellen een strategie op die volledig is afgestemd op uw behoeften en doelen. Ons team van toegewijde professionals combineert grondige juridische kennis met jarenlange ervaring, zodat u kunt vertrouwen op een doeltreffende en resultaatgerichte vertegenwoordiging.

 

Daarnaast begrijpen wij ook dat het voeren van een juridische procedure veel stress voor u als cliënt met zich mee kan brengen. Daarom streven wij naar heldere communicatie en transparantie gedurende het hele proces. We zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw zaak en dat uw vragen en zorgen snel en professioneel worden beantwoord.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw situatie beoordelen en de best mogelijke oplossing voor u vinden. Bij ons bent u verzekerd van een betrokken en ervaren advocaat die vecht voor uw rechten als huurder.

Hoe wij u als verhuurder kunnen helpen

Ondernemingsrecht advocaat

Als verhuurder weet u dat het verhuren van een woning of bedrijfsruimte gepaard kan gaan met juridische uitdagingen. Als gespecialiseerde huurrechtadvocaten hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verhuurwetgeving. Of het nu gaat om het opstellen van waterdichte huurovereenkomsten, het innen van achterstallige huur, het omgaan met overlastgevende huurders of het beëindigen van een huurovereenkomst, ons deskundige team staat voor u klaar om uw belangen te beschermen.

Bij Beelaard Breetveld advocaten begrijpen we dat elke verhuursituatie uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wij nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en stellen een strategie op die gericht is op het realiseren van de best mogelijke resultaten voor u als verhuurder.

 

Ons team van ervaren professionals combineert grondige juridische kennis met een pragmatische benadering. Wij streven ernaar om complexe juridische concepten begrijpelijk te maken, zodat u als verhuurder volledig op de hoogte bent van uw rechten en plichten. Wij helpen u daarnaast om juridische valkuilen te vermijden.

Bij Beelaard Breetveld advocaten geloven we in heldere en open communicatie met onze cliënten. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u tijdig op de hoogte te houden van de voortgang van uw zaak. Ons doel is om u rust te geven, terwijl u weet dat uw juridische belangen in goede handen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw specifieke situatie bespreken en u voorzien van deskundig advies op maat. U kunt rekenen op een betrokken en ervaren advocaat die uw belangen als verhuurder behartigt.

Leg uw zaak aan ons voor.

Onze huurrecht specialisten

"Iemand die weet waar hij over praat"

“Duidelijke en begrijpbare communicatie. Altijd bereid om te luisteren en vragen te stellen. Kundig en met een duidelijke statement en taal. Ook de andere collegas waren altijd behulpzaam.”

Michel, Den Haag

Heeft u juridisch advies nodig of heeft u direct een advocaat nodig? 

Huurrecht blog

Verkrijgende en bevrijdende verjaring van een stuk grond

Inleiding Een stuk grond kan door ‘bevrijdende verjaring’ na een periode van twintig jaar van eigenaar wisselen. Voor deze vorm van verjaring geldt de er sprake moet zijn van het in bezit nemen van het stuk grond. Er hoeft daarbij geen sprake te zijn van goede...

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Contact

070 – 356 26 28

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag. Routelink (Maps)

Bereikbaarheid
Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). In de omgeving kunt u gratis parkeren.

24/7 bereikbaar voor spoed-/noodgevallen