Heeft u een zakelijk geschil?

Bij Beelaard Breetveld Advocaten beschikken we over een deskundig team van advocaten gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Wij bieden zowel bedrijven als individuele ondernemers juridische ondersteuning bij zakelijke geschillen. Onze garanties: 

 Ervaren ondernemingsrechtadvocaten
 Snel en effectief
 Hoog rendement

Met welke situatie heeft u te maken?

5

Bestuurdersaansprakelijkheid

In het ondernemingsrecht staan bestuurders vaak voor het risico van persoonlijke aansprakelijkheid door complexe geschillen of misinterpretaties van wetgeving. Wij staan zowel bestuurders bij die aansprakelijk worden gesteld als bedrijven en medevennoten die een bestuurder aansprakelijk willen stellen.

5

Ik heb een geschil over een contract

Contractuele geschillen kunnen leiden tot ingewikkelde situaties, waarbij interpretatieverschillen en nalevingskwesties vaak centraal staan. Wij bieden diepgaande expertise en effectieve conflictbemiddeling om uw rechten te beschermen en te streven naar een correcte oplossing van uw geschil.

5

Ik heb een probleem met één of meerdere medevennoten

Wanneer er problemen ontstaan met één of meerdere medevennoten, kunnen deze spanningen leiden tot complexe geschillen die de bedrijfsvoering beïnvloeden. Bij Beelaard Breetveld Advocaten specialiseren we ons in het bemiddelen en oplossen van dergelijke conflicten, waarbij we streven naar duurzame oplossingen die de zakelijke relaties en de belangen van alle betrokken partijen respecteren.

5

Onrechtmatig handelen

Bij situaties van onrechtmatig handelen, waar de wet wordt overtreden of de rechten van anderen worden geschonden, ontstaan complexe juridische uitdagingen. Beelaard Breetveld Advocaten biedt gespecialiseerde juridische bijstand om uw belangen te beschermen en effectieve oplossingen te vinden. Wij staan cliënten bij die worden verdacht van onrechtmatig handelen.

Het eerste gesprek is altijd 100% kosteloos & vrijblijvend

Zakelijke geschillen waarbij wij u kunnen helpen:

^

Naleving van contracten

^

Onrechtmatig handelen

^

Geschillen met medevennoten

^

Bestuurdersaansprakelijkheid

Wij bieden hulp voor:

^

Eenmanszaken

^

Personenvennootschappen (maatschappen, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschappen)

^

Rechtspersonen (verenigingen, stichtingen, B.V.'s en N.V.'s)

Hulp bij zakelijk geschillen voor ondernemers en/of (mede)vennoten

Advocaat huurrecht huurder

Welkom bij de sectie ondernemingsrecht van Beelaard Breetveld Advocaten. Ons team van ervaren advocaten biedt juridische bijstand op het gebied van ondernemingsrecht, waarbij wij een breed scala aan cliënten vertegenwoordigen. Onze expertise strekt zich uit van eenmanszaken, personenvennootschappen (zoals maatschappen, vennootschappen onder firma, en commanditaire vennootschappen), tot rechtspersonen (inclusief verenigingen, stichtingen, besloten vennootschappen (B.V.’s) en naamloze vennootschappen (N.V.’s)).

Wij hebben ruime ervaring in het behandelen van zakelijke geschillen, vaak gerelateerd aan de naleving van contracten of vermeend onrechtmatig handelen. Ons doel is om uw belangen optimaal te beschermen en te streven naar een gunstige uitkomst, of het nu gaat om onderhandelingen of gerechtelijke procedures.

In het geval van interne geschillen binnen personenvennootschappen staan wij vennoten bij in het oplossen van conflicten met medevennoten. Dit kan onder andere variëren van onenigheid over de bedrijfsvoering tot geschillen over de verdeling van winst of verantwoordelijkheden.

Een bijzondere expertise van ons kantoor is het optreden in zaken die betrekking hebben op bestuurdersaansprakelijkheid. Wij treden op voor of tegen bestuurders van rechtspersonen in situaties waarin zij persoonlijk (mede) aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen van de rechtspersoon.

Naast gerechtelijke procedures, bieden wij ook ondersteuning in arbitrageprocedures. Ons doel is om efficiënte en effectieve oplossingen te vinden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze cliënten.

Onze aanpak is altijd op maat gemaakt, afgestemd op de unieke situatie en behoeften van elke cliënt. Wij streven ernaar om niet alleen juridisch advies te bieden, maar ook strategisch inzicht om de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Leg uw zaak aan ons voor.

Onze ondernemingsrecht specialisten

"Iemand die weet waar hij over praat"

“Duidelijke en begrijpbare communicatie. Altijd bereid om te luisteren en vragen te stellen. Kundig en met een duidelijke statement en taal. Ook de andere collegas waren altijd behulpzaam.”

Michel, Den Haag

Heeft u juridisch advies nodig of heeft u direct een advocaat nodig? 

Ondernemingsrecht blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Contact

070 – 356 26 28

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag. Routelink (Maps)

Bereikbaarheid
Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). In de omgeving kunt u gratis parkeren.

24/7 bereikbaar voor spoed-/noodgevallen