Verbintenissenrecht

Het rechtsgebied van verbintenissenrecht bestaat uit de complete verzameling van wetgevingen die betrekking hebben op afspraken gemaakt tussen individuen of ondernemingen. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van contracten. Daarnaast voeren wij procedures aangaande contractuele overeenkomsten en adviseren wij cliënten over geschillen rondom contracten. 

In welke situatie bevindt u zich?

5

Ik wil een contract laten controleren

Laat ons uw contract zorgvuldig controleren om zeker te zijn van uw rechten en plichten.

5

Ik wil een contract laten opstellen

Vertrouw op onze expertise om een solide, op maat gemaakte, overeenkomst op te laten stellen die uw belangen vastlegt.

5

De overeenkomst wordt niet nageleefd

Ervaart u problemen met de naleving van een overeenkomst door de wederpartij? Wij staan klaar om u bij te staan, zodat de overeenkomst wordt nageleefd.

5

Ik ben zelf in verzuim

Bent u in verzuim? Ons team kan u adviseren over de te nemen stappen om uw situatie recht te zetten en de mogelijke gevolgen te beperken.

Het eerste gesprek is altijd 100% kosteloos & vrijblijvend

Waar wij u bij kunnen helpen:

^

Aanbod en aanvaarding

^

Aansprakelijkheid

^

Contracten

^

Consumentenzaken

^

Wanprestatie

^

Verzuim

^

Ontbinding

^

Algemene voorwaarden

^

Boetes

^

Leningen & incasso

^

Onrechtmatige daad

Verbintenissenrecht

Contract tekenen

Het verbintenissenrecht is het onderdeel van het recht dat alle aspecten van afspraken tussen partijen regelt, soms ook aangeduid als het overeenkomstenrecht of contractenrecht. Verbintenissen kunnen op diverse manieren tot stand komen, waaronder door de wet, maar ook door andere middelen, waarvan overeenkomsten de voornaamste zijn. Het Burgerlijk Wetboek stelt standaardregels op die van toepassing zijn tussen partijen, tenzij zij onderling iets anders overeenkomen, bekend als regelend recht. Het staat partijen vrij om eigen afspraken te maken, behalve wanneer het gaat om dwingend recht, waarvan niet afgeweken mag worden.

Beelaard Breetveld advocaten, uw partner in verbintenissenrecht

Vaak komt het voor dat er problemen ontstaan rondom verbintenissen. Ze worden niet nageleefd of zijn niet rechtsgeldig. Wij kunnen vooraf problemen voor u voorkomen, door bijvoorbeeld overeenkomsten te analyseren op de eventuele risico’s. Daarnaast kunnen wij u helpen bij verbintenissen die reeds tot stand zijn gekomen.

Deskundigheid in verbintenissenrecht
Ons team bestaat uit advocaten die gespecialiseerd zijn in verbintenissenrecht. Ons kantoor heeft hierin meer dan 40 jaar ervaring.

Persoonlijke aanpak
Bij Beelaard Breetveld Advocaten begrijpen we dat elk geval uniek is rondom een verbintenis. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Bewezen resultaten & tevreden cliënten
Bij Beelaard Breetveld advocaten zijn we trots op onze track record van tevreden cliënten. 

Leg uw zaak aan ons voor.

Onze verbintenissenrecht specialisten

"Iemand die weet waar hij over praat"

“Duidelijke en begrijpbare communicatie. Altijd bereid om te luisteren en vragen te stellen. Kundig en met een duidelijke statement en taal. Ook de andere collegas waren altijd behulpzaam.”

Michel, Den Haag

Verbintenissenrecht blog

Heeft u juridisch advies nodig of heeft u direct een advocaat nodig? 

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Contact

070 – 356 26 28

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag. Routelink (Maps)

Bereikbaarheid
Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). In de omgeving kunt u gratis parkeren.

24/7 bereikbaar voor spoed-/noodgevallen